Herkenbare Camerabeelden voor iedereen bereikbaar

De afgelopen jaren hebben onze leveranciers keihard gewerkt om camerasystemen te ontwikkelen die in staat zijn om een helder maar vooral herkenbaar beeld weer te geven. Daarnaast moest dit ook nog een betaalbaar blijven. Wij leveren, installeren en onderhouden dit soort systemen nu al ruim twee jaar en het beeldresultaat is gewoon fantastisch. Onze klanten zijn meer dan tevreden over de dag- en nachtbeelden welke met de huidige Full HD technieken worden opgenomen.

security_240_ir.jpg

Kortgeleden zijn wij gestart met een aantal basispakketten welke speciaal zijn samengesteld voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Het gaat hierbij om de mogelijkheid om het Full HD camerasysteem vanop afstand via uw I-phone of Smartphone te benaderen. Op deze manier houdt u altijd controle over uw systeem, waar ter wereld u ook bent. (Via Internet of Wifi)

Op elk systeem geven wij een All-in garantie van drie jaar. Onze systemen worden veelvuldig ingezet voor het controleren/bewaken van Winkels, Maneges, Campings, Woonhuizen, Agrarische locaties, Sportvelden, Stallingen en plaatsen waar een stukje extra controle zeer belangrijk is.

Kijk bij onze oplossingen voor meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *